8 февраля 2013

Оптична ілюзія стінових панелей 3d з MDF.

Оптична ілюзія стінових панелей 3d з MDF.

Виробнича компанія «TRIDENELI» працює на ринку більше трьох років і добре себе зарекомендувала в творчому середовищі дизайнерів та архітекторів, яким пропонує продукцію, що не має аналогів по якості на Україні. «Ми виготовляємо панелі, які можуть бути декоративними елементами інтер’єрів. Водночас ці панелі можна використовувати як фасади меблів еліт-класу, – розповідає Олена Іванюк. – Звісно, виробництво таких панелей цілком індивідуальне, воно не може бути масовим. Річ у тім, що для виготовлення продукції ми застосовуємо власне ноу-хау, завдяки чому отримуємо надзвичайно стильні й ефектні панелі, які вам не запропонує більше ніхто. Матеріал досить дорогий, тому ми працюємо лише на індивідуальні замовлення».

Процес отримання стильних рельєфних поверхонь, на перший погляд, простий – матеріал (компанія використовує MDF виробництва австрійських та польських компаній) подається на верстат із ЧПК, який його відповідним чином фрезерує. Згодом напівфабрикат покривають фарбами відомих світових брендів, наприклад, «Milesi». Використовують і глянцеві, і матові фарби, відповідно до побажань замовника. Панелі можна навіть шпонувати натуральною деревиною цінних порід. Детальніше таємницю досягнення саме таких незвичних тривимірних ефектів компанія не розкриває – саме у цьому й полягає ноу-хау.

Готовий продукт коштує від 90 до 300 доларів за квадратний метр, залежно від моделі і фінішного покриття. «Нині ми активно співпрацюємо з архітекторами і дизайнерами, – продовжує Олена Іванюк. – Нам важливо розповсюджувати цей продукт саме в такому творчому середовищі, адже ці люди поширюють і популяризують її, використовуючи у власних проектах облаштування громадських інтер’єрів – готелів, ресторанів, кафе, клубів. Додам, що наші стінові панелі дуже гарно виглядають саме у масштабних приміщеннях, адже вони справляють значний візуальний ефект і для адекватного його сприйняття потрібна велика площа. Але і в невеликих кімнатах панелі можна вдало інсталювати, наприклад, у ніші або зробити акцент лише на одній стіні. Цілком розкрити красу цих панелей допоможе вдало підібране освітлення. Взагалі, замовники дуже вдячні і нам , і дизайнерам, які пропонують використовувати декоративні 3d панелі в приміщеннях.».

Є уже результати вдалої співпраці компанії із виробниками меблів, щоправда лише з тими, що працюють на індивідуальне замовлення. Причому, компанія «TRIDENELI» не практикує просто продажу панелей, а надає послуги із виготовлення продукту. Тобто, замовник надсилає проект, а спеціалісти компанії його виконують, із врахуванням цілісного вигляду виробу. За словами Олени Іванюк, у меблях панелі використовують надзвичайно широко – як двері шаф-купе, кухонні фасади, у спальнях, дитячих, барних стійках – усе залежить від задуму дизайнера.

В асортименті компанії нині є вибір із 32 рельєфів панелей, які можна фарбувати у різні кольори. До речі, дизайн панелей розроблений таким чином, що створює безперервний рисунок. Кожен може побачити у рельєфі щось незвичне – їх особливість саме в тому, що кожна людина тривимірне зображення може сприйняти по своєму, подивившись на нього під іншим ракурсом чи під іншим кутом освітлення. У компанії можна замовляти розробку і ексклюзивних рельєфів, які будуть власністю замовника.

Попри недовгий час роботи, компанія уже встигла взяти участь у кількох спеціалізованих виставках, де її продукція викликала значний інтерес серед спеціалізованої публіки. Додамо, що окрім цікавого дизайну, панелі функціональні та легкі у встановленні. З їх допомогою можна легко приховати нерівності стін, а встановлення не потребує попередньої підготовки поверхні, під ними можна прокладати електропроводку, телефонні проводи, антени тощо. При цьому жодного особливого догляду такі поверхні не потребують – їх легко мити, вони не деформуються від коливань температури та вологості.

Аби відповідати бренду виробника ексклюзивної продукції, компанія безупинно шукає нові стилістичні рішення, способи декорації. А це означає, що користувачам варто постійно відслідковувати поповнення асортименту тривимірних панелей для стін, стель та меблевих фасадів, бути в курсі новинок, аби згодом запропонувати своїм клієнтам найсвіжіші рішення.

Источник: Trideneli
Пожаловаться модератору